Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 7904 vizualizari

 

o bunatate :D

 

INGREDIENTE

pt rulouri:
  • un piept de pui
  • cascaval
  • sare
  • piper
pt cartofii acordeon:
  • 6 cartofi
  • jamon
  • cascaval
  • unt
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon:

Spalam pieptul de pui, apoi il taiem felii subtiri, ca pentru snitele, dupa care il batem usor cu ciocanul pt snitele, dam cu sare si piper pe ambele parti.

Punem felii de cascaval peste el si rulam usor, prindem cu scobitori.

Punem rulourile intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor aproximativ20-30 de minute la foc mediu.

Intre timp pregatim cartofii:
Curatam si spalam cartofii, dupa care ii crestam usor in asa fel incat sa ramana prinsi in partea de jos, dam cu sare si piper.

Intre crestaturi vom pune jamon, cascaval ( sau orice aveti prin frigider), iar deasupra unt.

Punem cartoful pe folie de aluminiu, langa el 2 catei de usturoi, apoi il invelim in folia de aluminiu, pe care o vom strange usor in sus.

La fel procedam cu toti cartofii.

Dam la cuptor30-40 de minute la foc mediu.

Servim alaturi de rulourile cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci